Blues on Vinyl RSS

Blues on Vinyl -

Op All Blues speelt Peter Frampton samen met zijn vertrouwde band de blues-klassiekers 

Meer lezen

Blues on Vinyl -

In Step is het vierde Stevie Ray Vaughan and Double Trouble album en werd gereleased in 1989. 

Meer lezen

Blues on Vinyl, Rock on Vinyl -

Where It All Begins (1994) is het elfde studioalbum van The Allman Brothers Band. De track "No One to Run With" behaalde flink wat airplay in de States, terwijl "Soulshine"  -geschreven door Warren Haynes- een echte fan-favourite was tijdens de Allman Brothers concerten. Het album haalde de 'goud' status maar was tegelijkertijd ook het laatste studioalbum dat de groep opnam met de originele gitarist Dickey Betts. Where It All Begins is beschikbaar als limited edition ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum van de opnamen. 2000 individueel genummerde exemplaren op transparant blauw vinyl. De D-kant heeft een prachtige geëtste illustratie in het vinyl.  ...

Meer lezen

Blues on Vinyl, Pop on Vinyl -

Love's Been Rough On Me is een album van Etta James uit 1997. Met dit album overbrugde ze de kloof tussen R&B en Rock 'n Roll. Songs die lekker klinken beïnvloed door Country & Blues.

Meer lezen

Blues on Vinyl -

Reese Wynans (Keyboard/Organ) heeft een rijke historie in de muziek. Een gerespecteerd muzikant, die de laatste 50 jaar heeft opgetreden met  Boz Scaggs en The Allman Brothers, hij werkte samen met Stevie Ray Vaughan’s Double Trouble en tegenwoordig met bluesgitarist Joe Bonamassa, Wynans is dus niet de eerste de beste.. Na jaren als sessiemuzikant springt Reese Wynans nu in het diepe met een eerste album, je hoort bijdragen van onder andere Keb’ Mo, Kenny Wayne Shepherd, Warren Haynes en de enige echte Joe Bonamassa.  

Meer lezen

x