Indie on vinyl RSS

Indie on vinyl -

ntens en superintiem. Bon Iver ziet in ‘i,i’ de herfst verbeeld en in dat licht moet je de vorige drie albums zien als typisch winter, voorjaar en zomer.

 

Meer lezen

Indie on vinyl -

Oasis album 'Definitely Maybe' is 25 jaar geleden voor het eerst verschenen, om precies te zijn het was 29 augustus 1994.

Meer lezen

Indie on vinyl -

Wilco heeft het nieuwe album 'ode to joy' aangekondigd, het is het 11e studio album van de band, uitgebracht via hun eigen platenlabel dBpm Records. Als aanloop naar de nieuwe plaat is een eerste single uitgekomen via Spotify, titel van het nummer is 'Love is Everywhere(beware)'. 'Ode to Joy' is het eerste bandalbum sinds het uit 2016 afkomstige 'Schmilco'. Jeff Tweedy bracht in de tussentijd maar liefst 2 soloalbums uit 'Together At Last' in 2018 en begin dit jaar het album 'Warmer'. album release 4 oktober 2019  

Meer lezen

Indie on vinyl -

Dylan Moon is natuurlijk de perfecte naam voor de muziek die hij maakt. Het debuut van deze Californische singer songwriter is bijzonder, dromerige indiefolkpop. 

Meer lezen

Indie on vinyl, Pop on Vinyl -

Caamp ontstond toen jeugdvrienden Taylor Meier en Evan Westfall er achter kwamen dat ze een gedeelde liefde hadden voor muziek. Ze speelden in de begindagen vooral in de coffeeshops van Athens, Ohio. 

Meer lezen

x