Bruce Springsteen heeft zijn nieuwe album thuis opgenomen samen met de E Street Band

Rock on Vinyl -

Bruce Springsteen heeft zijn nieuwe album thuis opgenomen samen met de E Street Band

Letter To You is het 20e studioalbum van Bruce Springsteen, dat hij thuis in New Jersey opnam met de E Street Band. Het is voor het eerst sinds 2012  dat Bruce Springsteen weer een album maakte met de fameuze band. In 2016 stonden ze voor het laatst gezamenlijk op het podium dat was tijden The River Tour. 

Springsteen: “Ik vind het geweldig hoe persoonlijk Letter To You is geworden. En het was fantastisch om de E Street Band volledig live te horen spelen in de studio, op een totaal nieuwe manier, en zonder overdubs. In vijf dagen stond het hele album erop. Voor mij was het één van de beste opname-ervaringen die ik ooit heb gehad.”

Op Letter to You staan negen nieuwe Springsteen-songs en drie opnames van niet eerder uitgebrachte nummers uit de jaren ‘70: Janey Needs a Shooter, If I Was The Priest en Song for Orphans.

Een indrukwekkend lijstje namen vergezelt The Boss op zijn nieuwe album: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano en Jake Clemons werkten mee. Letter To You werd geproduceerd door Ron Aniello en Bruce Springsteen zelf, gemixt door Bob Clearmountain en gemasterd door Bob Ludwig.

  • Gatefold Sleeve
  • Limted Grey Vinyl
  • Side D: Etched
  • 16 pagina's tellend Boekwerkje

 


2 reactie

  • etjilANRodB

    DxXvNBgYplMWU

  • TqZyIEKeRGJcMfS

    tmbLwEAkGRyOW

Geef je reactie

x