Danny Vera brengt live dubbelelpee uit met 20 tracks

Pop on Vinyl -

Danny Vera brengt live dubbelelpee uit met 20 tracks

Een gouden plaat, een platinum single en uitverkochte zalen, 2019 is een mooi jaar voor Danny Vera. Deze voorspoed kwam niet vanzelf. Heel stiekem en tegen de klippen op trad Danny Vera toe tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Vanuit Middelburg verovert Danny Vera langzaamaan Nederland. Zonder concessies, als een rit in een achtbaan. Een hippie in een maatpak met een vetkuif.

Zijn liefde voor een goed lied is sterker dan de drang naar een radiohit. En toch groeit zijn fanschare gestaag. En natuurlijk die hit. Roller Coaster. Van Top Song tot Alarmschijf, wereldwijd 14 miljoen streams, live-versies op YouTube met meer dan twee miljoen views en al meer dan een half jaar in de hitlijsten.

En wat doe je als je enorm veel platen verkoopt, al je shows in een mum van tijd uitverkopen, en de reprises niet aan te slepen zijn? Dan breng je de laatste succesvoorstelling uit op dubbelelpee (20 tracks) om dit alles te vieren en je publiek te bedanken.

Pressure Makes Diamonds Live werd opgenomen in theaters te Haarlem en Oss en gemixt in Wisseloord door Frans Hagenaars.

PRE-ORDER HET ALBUM PRESSURE MAKES DIAMONDS LIVE HIER EN MAAK KANS OP EEN ECHTE DIAMANT.

De Diamant ligt ergens in Nederland verstopt en via een aantal aanwijzingen op Radio, TV en Sociale Media wordt de locatie langzaamaan bekend gemaakt.
De druk neemt toe, de spanning stijgt. De eerste met het aankoopbewijs van de pre-order in de hand die de Diamant vindt, is de trotse eigenaar van een heuse Danny Vera Diamond.

 


Geef je reactie

x