Duncan Laurence kondigt zijn debuutalbum ‘Small Town Boy’ aan

Duncan Laurence kondigt zijn debuutalbum ‘Small Town Boy’ aan

De release van ‘Small Town Boy’ op vrijdag 13 november aanstaande is een nieuw ijkpunt in de carrière van Duncan Laurence. Nadat hij met het inmiddels iconische ‘Arcade’ in 2019 op glorieuze wijze het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv won, heeft hij er bewust voor gekozen om de tijd te nemen om met een echt sterk albumdebuut te komen. Omdat hij daarvoor een duidelijke artistieke visie voor ogen had, heeft Duncan een groot deel van het album zelf geproduceerd.

‘Small Town Boy’ is op meerdere plekken ter wereld geschreven en opgenomen, waaronder Los Angeles. Duncan Laurence’ debuutalbum bevat uiteraard de singles ‘Arcade’ (2x platina), ‘Love Don’t Hate It’ (goud) en ‘Someone Else’. 

Duncan Laurence staat echter op 17 november alsnog in Ziggo Dome, ditmaal in een nieuwe setting. Het publiek neemt plaats aan ronde tafeltjes, die het ronddraaiende podium in het midden van de zaal omcirkelen. In deze 360-graden ‘in the round’ setting komt Duncan Laurence nog dichter bij het publiek, dat vanuit alle hoeken van de zaal intiem én coronaproof een uitstekend zicht heeft op het podium. 

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.