Eerste 5 LP's van Supersister in oplage van 500 stuks op gekleurd Vinyl

Eerste 5 LP's van Supersister in oplage van 500 stuks op gekleurd Vinyl

op 7 februari 2020 verschijnen de 5 legendarische albums van de Haagse band Supersister via platenlabel Music on Vinyl opnieuw op vinyl. Robert Jan Stips heeft zelf het initiatief genomen om de Supersister albums opnieuw uit te brengen.

De band Supersister was een Nederlandse popgroep uit Den Haag, bestaande uit Robert Jan Stips, Sacha van Geest, Marco Vrolijk en Ron van Eck. De groep was actief in de eerste helft van de jaren zeventig en speelde progressieve rock, gaande van jazz tot pop.

Robert Jan Stips: “Ik ben blij en bijzonder dankbaar dat onze muziek muziek nog steeds zo gewaardeerd wordt en dat de serie LP’s een wedergeboorte beleeft met zo’n hoge kwaliteit vinyl uitgave ! We staan er fraai en gekleurd op, de hoezen zijn zo origineel mogelijk, ze klinken als de klok ondanks dat ‘ie al die jaren stevig heeft doorgetikt… kortom, voor ons en alle Supersister liefhebbers een wie weet wel laatste Kers op de Pudding en kroon op ons werk, wat de tand des tijds gelukkig met glans heeft mogen doorstaan.”

  • 180 gram High Qualtiy Vinyl
  • Includes insert with lyrics and printed innersleeve
  • Limited edition of 500 copies on coloured vinyl

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.