Krezip brengt na twaalf jaar een splinternieuw studioalbum uit

Pop on Vinyl -

Krezip brengt na twaalf jaar een splinternieuw studioalbum uit

Tijdens het eerste van drie uitverkochte Ziggo Dome concerten van Krezip, verraste de band hun publiek met de bekendmaking van een gloednieuw album:Sweet High. Het is het eerste studio album van de band in ruim 12 jaar tijd en is per direct digitaal en fysiek verkrijgbaar.

Tijdens de show werd duidelijk dat de band achter de schermen niet stil heeft gezeten. Rond de klok van tien uur maakte de band, midden in hun liveshow, aan de hand van een videoboodschap het grote nieuws bekend.

Vanaf dat moment was het onaangekondigde album per direct beschikbaar via alle streaming platformen en tevens fysiek te koop in de Ziggo Dome. Met een raadsel-achtige radiospot  in diverse ochtendshows en een aftellende klok op de website van de band, kwam de geruchtenmachine eerder vandaag al op gang dat het zestal mogelijk nieuwe muziek zou uitbrengen.

“We zijn ontzettend dankbaar dat onze comeback zo groots ontvangen is door onze fans. Het succes heeft ons muzikaal enorm geïnspireerd en voor je het wist hadden we een album bij elkaar geschreven”, aldus zangeres Jacqueline Govaert. “Er was eigenlijk geen passendere wijze te bedenken dan het album uit het niets te lanceren tijdens onze concerten in de Ziggo Dome”.

 


Geef je reactie

x