Muziek 6e seizoen Outlander verschijnt in september op Vinyl

Muziek 6e seizoen Outlander verschijnt in september op Vinyl

Het zesde seizoen van de populaire fantasy-drama-tv-serie Outlander werd voor het eerst uitgezonden in maart 2022. De serie is gemaakt door Ronald D. Moore, gebaseerd op de Outlander-romanserie van Diana Gabaldon. De soundtrack is gecomponeerd door Emmy en BAFTA Award-winnende componist Bear McCreary en bevat zijn nieuwe versie van het hoofdtitelthema "The Skye Boat Song", zoals hij deed voor elk seizoen. Voor dit seizoen maakte hij van het titelnummer een vocaal duet, want zangeres Raya Yarbrough kreeg het gezelschap van de Schotse dichter en zanger Giogair Ladhbruidh.

Bear McCreary over deze nieuwe soundtrack: “Elk nieuw seizoen van Outlander brengt nieuwe avonturen, te beginnen met een muzikale herinterpretatie van ons nu iconische gebruik van 'The Skye Boat Song' als hoofdthema. Vijf seizoenen lang bevatten onze hoofdtitels de warme vocale tonen van zangeres Raya Yarbrough, die Claire's reis vertegenwoordigt. Voor dit zesde seizoen creëerden we het eerste vocale duet van de show, samen met de Schotse dichter en zanger Griogair Labhruidh, om Jamie's muzikale perspectief te vertegenwoordigen”.

Outlander Seizoen 6 is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 750 individueel genummerde exemplaren op blauw, rood en kristalhelder gemarmerd vinyl, gehuisvest in een gatefold-hoes.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.