Nielson laat op derde album een ander geluid horen.

Nielson laat op derde album een ander geluid horen.

De titel van het derde album van Nielson zegt eigenlijk alles. Diamant is kleurrijk en veelzijdig, en steeds als je ernaar kijkt (of luistert), ontdek je iets nieuws. Diamant staat voor de vernieuwde Nielson, die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal.

De teksten op Diamant zijn eerlijker dan ooit. “Mensen kennen vooral de opgewekte Nielson, maar ik heb ook een donkerdere kant. Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, mezelf écht laten zien en mezelf ook muzikaal opnieuw uitvinden.“

Diamant is het verslag van een groeiproces, van grenzen verleggen en uit je comfortzone stappen. Het album is een tussenstation in Nielsons zoektocht  naar zichzelf. En die zoektocht duurt voort: Nielson is enorm nieuwsgierig aar alles wat er nog meer op zijn pad komt. Hij is er klaar voor, het veilige masker is nu af. “Alles wat ik heb, zit in dit album. Als je luistert naar Diamant, weet je precies wie ik ben.”

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.