Nieuwe Foo Fighters 5 februari uit op Vinyl en die kun jij winnen!

Nieuwe Foo Fighters 5 februari uit op Vinyl en die kun jij winnen!

 

Dave Grohl en zijn mannen brengen op 5 februari hun 10e studioalbum Medicine At Midnight uit. Oorspronkelijk zou de plaat al in 2020 uit, maar werd het album uitgesteld tot 5 februari 2021 vanwege de COVID-19-pandemie. Op de nieuwe plaat hoor je negen nummers en is geproduceerd door de band zelf met hulp van Greg Kurstin.

De band krijgt zelfs hun tijdelijke radiostation: SiriusXM. Op deze zender zullen nummers van die plaat te horen zijn, maar ook andere liedjes van de Foo Fighters. Ook kiezen de bandleden hun favoriete platen van hun favoriete artiesten. En als dit allemaal nog niet genoeg is trakteert de band op een liveconcert. Die show is ook te beluisteren via de radiozender, maar kan ook online via de website van SiriusXM worden bekeken. 

Er zijn al meerde singles uitgekomen waaronder: Shame Shame en No Son of Mine. Wat opvalt? Het gaat een divers album worden.

Wil jij dit album op vinyl winnen? Doe dan mee met onze Instagram actie! Reageer met wie jij wel naar deze plaat wilt luisteren en volg ons op Instagram. En wie weet ontvang jij de nieuwe Foo Fighters op dag van release!


1 opmerking


  • Jacob Kamperman

    Met mijn allerliefste vriendin natuurlijk.


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.