Voor het eerst in 8 jaar een nieuw studioalbum van Jan Akkerman

Pop on Vinyl, Rock on Vinyl -

Voor het eerst in 8 jaar een nieuw studioalbum van Jan Akkerman

Het nieuwe album van Jan Akkerman is een van zijn meest gevarieerde albums. Het is bovendien zijn eerste vinylplaat in bijna 30 jaar tijd. De bijzondere cover van het album is geschilderd door Michael Cheval, het geeft de inhoud van de plaat perfect weer.

Al ruim vijftig jaar behoort hij tot ‘s lands meest gerespecteerde gitaristen. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus werkt hij samen met uiteenlopende artiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ruim twintig soloplaten gemaakt waarop hij zijn creativiteit de vrije loop laat gaan.

Jan Akkerman (72) geldt nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem. Steeds opnieuw weet hij een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn platen en concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden, maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. 

  • Releasedatum 25 Oktober 2019
  • Gelimiteerd Gold Vinyl

 


Geef je reactie

x