BOB DYLAN ANOTHER BUDOKAN 1978

BOB DYLAN ANOTHER BUDOKAN 1978

Dit is een 2LP-set met 14 niet eerder uitgebrachte opnames van Bob Dylan's concert in het Budokan in Tokio, Japan, op 28 en 29 februari 1978. De set is getiteld 'Another Budokan 1978' en bevat alle nummers (composities) die niet op de originele release stonden, plus de beste alternatieve versies. De LP heeft een gatefold-hoes met een Japanse OBI-strip en een 4-panelen insert met liner notes.

Het concert in het Budokan was een belangrijk moment in de carrière van Dylan. Het was zijn eerste grote concerttournee sinds zijn beruchte "electric" periode in de jaren 1960, en het was een keerpunt voor hem als artiest. Dylan trad op met een nieuwe band, die bestond uit jonge, veelbelovende muzikanten, en hij speelde een setlist met veel van zijn nieuwere nummers, evenals enkele van zijn klassiekers.

De concertopnamen van het Budokan-concert zijn van hoge kwaliteit en geven een uniek kijkje in Dylan's live-performances in die tijd. 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.