Groeten uit Grollo van Cuby+Blizzards in gelimiteerde oplage van 1000 stuks uit op groen vinyl

Groeten uit Grollo van Cuby+Blizzards in gelimiteerde oplage van 1000 stuks uit op groen vinyl

Cuby & The Blizzards is relatief onbekend in het buitenland, maar desalniettemin is de band al sinds midden jaren 60 wereldberoemd in Nederland. Het vroege werk van Cuby & The Blizzards had een beat / punk-oriëntatie, maar al snel vestigden ze zich in een bluesgroove. Voordat de band hun eigen werk opnam, ondersteunden ze Van Morrison rondom zijn vertrek uit Them en het begin van zijn solocarrière.
Groeten Uit Grollo, oorspronkelijk uitgebracht in 1967, van Cuby & The Blizzards is hun tweede album.

De vroege bezetting was Harry “Cuby” Muskee, Eelco Gelling, Hans Kinds, Willy Middel en Dick Beekman op drums. Herman Brood speelde keyboards als vervanging voor Hans Kinds omdat hij was opgeroepen voor militaire dienst.

Groeten uit Grollo wordt nog steeds gezien als het baanbrekende album van Cuby & The Blizzards en als een van de belangrijkste en invloedrijke Bluesbands in Nederland. Harry Muskee, oprichter en zanger van C+B overleed in september 2011. ‘Time is running out, getting older every day. The only thing that’s left for us is hit the road and play.’


Het album verschijnt op 7 augustus en is nu beschikbaar voor pre-order.

  • Verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 1000
  • Individueel genummerde exemplaren
  • Green Marbled vinyl.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.