Nieuwe plaat Lewis Capaldi verschijnt 19 mei 2023

Nieuwe plaat Lewis Capaldi verschijnt  19 mei 2023 De aankondiging van zijn album 'Broken By Desire To Be Heavenly Sent' lijkt voor Lewis Capaldi de ban te breken. Zijn voorgaande album, waarvan er wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren werden verkocht, dateert alweer uit 2019 en er werd dan ook met smart gewacht op nieuw materiaal. Gelukkig kwam dat eerder dit jaar al in de vorm van zijn succesvolle single 'Forget Me', waarmee hij voor de derde keer in zijn carrière naar de nummer 1 positie in de Engelse hitlijsten opklom.

Voor de 26-jarige Schot was het echter geen kwestie van zichzelf opnieuw uitvinden. Het belangrijkste voor hem was het om met een oprecht verhaal te vertellen in zijn liedjes. “I don't want to create a new sound for myself, or reinvent myself.” vertelt Lewis. “The songs I want to write are emotional songs, about love or loss.”

Gewapend met slechts een kleine opnameset en microfoon maakte hij in zijn eigen huis opnames, samen met een aantal muzikale vakbroeders, die ook aan zijn debuutalbum hadden meegewerkt. Een overzichtelijke opzet die hem uitstekend beviel. Geen toeters en bellen, geen opsmuk of afleiding. Alleen de muziek. En die muziek krijgen we te horen vanaf 19 mei 2023, wanneer het album uitkomt.

Tot die tijd kunnen we hem live gaan zien optreden, want Capaldi tourt de komende maanden door Europa, waarbij hij 25 februari ook Amsterdam aandoet voor een optreden in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor deze show start op 28 oktober.

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.