Over ons

Bij ons draait alles om muziekliefhebbers:


De splinternieuwe website van Records on Vinyl draait volledig op jouw muzikale voorkeur. Ons assortiment is groot, met meer dan 40.000 verkrijgbare vinylalbums is er flink veel keus.

Jouw eigen muzikale smaak is met een paar klikken te zien en als klant van Records on Vinyl kennen we ook jouw voorkeur. Ben je op zoek naar dat ene album dan is de kans groot dat we het in voorraad hebben, op korte termijn kunnen leveren of ergens in Europa of  Amerika voor je kunnen vinden.

Met de wekelijke platennieuws mailing blijft je goed op de hoogte van alle nieuwe vinylreleases, pre-orders en vinylacties. Wil je iets wijzigen in jouw persoonlijke muziekvoorkeur dan kun je dat superhandig zelf wijzigen.

Via onze blogs en social media kanalen blijft je realtime op de hoogte van wat er speelt op muziekgebied. Vinyl is superpopulair, voorraden zijn beperkt en de oplages vaak minimaal.
Via ons muzieknetwerk en samenwerkingen kunnen we Nederlandse en Vlaamse vinylliefhebbers optimaal bedienen. En als iets niet 100% lukt... dan zorgen we altijd voor een tevreden oplossing. Dat is iedere dag onze manier van werken.

Via onze Chat, telefoon, email en onze social mediakanalen zijn we overdag supersnel bereikbaar.  

We werken in een van de werkruimtes van  Backbone 050, een broedplaats in Groningen waar jong en creatief talent zich ontwikkelt. Ons kantoor en distributiecentrum bevinden zich op de eerste etage.