Justin Bieber - Justice (Picture Disc) (2LP)

  • Standaard prijs €44.99
  • 6 in voorraad

Justice is het 6e studio-album van de Canadese superster Justin Bieber. Het album bevat o.a. de hits Holy (met Chance The Rapper), Lonely (met Benny Blanco) en Anyone.


Side A 

  1. 2 Much
  2. Deserve You
  3. As I Am feat. Khalid
  4. Off My Face

 Side B 

  1. Holy feat. Chance The Rapper
  2. Unstable feat. The Kid LAROI
  3. Interlude
  4. Die For You feat. Dominic Fike

 Side C 

  1. Hold On
  2. Somebody
  3. Ghost
  4. Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon

 Side D 

  1. Love You Different feat. BEAM
  2. Loved By You feat. Burna Boy
  3. Anyone
  4. Lonely w/benny blanco