Sam Smith komt in januari 2023 met zijn vierde studio-album

Sam Smith komt in januari 2023 met zijn vierde studio-album

Terwijl de wereld nog volop geniet van 'UNHOLY', waaraan Sam Smith werkte met de Duitse zangeres Kim Petras en waarvan de teller inmiddels op 180 miljoen Spotify streams staat, kijkt de Britse artiest zelf al vooruit naar 27 januari. Dan verschijnt het vierde studio-album van Smith, dat 'Gloria' gaat heten.

Er wordt vol verwachting uitgekeken naar het album, waarop dertien uitgesproken nummers staan. 'Gloria' kan voortbouwen op het succes van Smiths album 'Love Goes' uit 2020, waarbij er samenwerkingen werden aangegaan met artiesten als Normani ('Dancing With A Stranger'), Demi Lovato ('I'm Ready'), Calvin Harris ('Promises') en Burna Boy ('My Oasis').

Het succes van zijn voorganger maakt alleen maar nieuwsgieriger naar het aankomende album. Dat verlangen wordt dus gestild aan het begin van 2023. Voor Smith staat er voorlopig nog genoeg in de agenda. Zoals vanavond en morgen, wanneer er shows in de Royal Albert Hall op het programma staan. En over shows gesproken, daar kunnen we ons in Nederland ook op gaan verheugen, want Smith komt op 9 mei 2023 naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervoor gaat volgende week vrijdag van start.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.