Stromae overweldigt in Amsterdam en brengt album 'Multitude' uit.

Stromae overweldigt in Amsterdam en brengt album 'Multitude' uit.

"FINALEMENT!" Eindelijk is het langverwachte derde album van Stromae uitgebracht. Deze opvolger van 'Cheese' (2010) en 'racine carrée' (2013) heet 'Multitude'. De nieuwe single, die afkomstig is van het album, heet 'Fils de Joie' en gaat over de zoon van een prostituee. Door zich in te leven in de belevingswereld van verschillende karakters, deelt hij in de liedjes van het album in hun leed en vertelt hij hun verhaal. De bijbehorende videoclip van het nummer verschijnt aanstaande maandag op Stromae's YouTube-kanaal.

Naast de release van het album en 'Fils de Joie' werd de afgelopen dagen ook de driedelige mini-documentaire 'Stromae Vu Par...' uitgebracht. Hierin krijg je als kijker inzicht in de eerste jaren van de carrière van de Franstalige Belg, beginnend met het succes van 'Alors On Danse', gevolgd door de impact van zijn wervelende optredens tot aan de periode voorafgaand aan zijn recente comeback.

De terugkeer van Stromae naar het podium, na zijn zevenjarige afwezigheid, smaakte dan ook zoet. Niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de vele toegestroomde fans die hem vorige week zagen stralen in een laaiend enthousiaste AFAS Live. Die zoete smaak van het goed ontvangen concert is een veelbelovende amuse geweest. Het smakelijke hoofdgerecht wordt op 13, 14 en 15 april 2023 opgediend tijdens de drie shows die Stromae geeft in de Amsterdamse Ziggo Dome.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.