Aerosmith compilaties van 50 jaar muziek op Vinyl

Aerosmith compilaties van 50 jaar muziek op Vinyl

Van het prille begin van de band tot het heden aan toe heeft Aerosmith speakers wereldwijd doen trillen. De Amerikaanse band, bestaande uit Steven Tyler, Brad Whitford, Joe Perry, Tom Hamilton en Joey Kramer, werd in 1970 opgericht in Boston en kreeg al snel de naam een van de grootste rockbands ter wereld te zijn. Niet alleen dat, ze zijn met 150 miljoen verkochte albums ook nog eens de best verkopende Amerikaanse hardrock band aller tijden.

Aerosmith scoorde talloze hits door de jaren heen, won vier Grammy Awards en werd al in 2001 opgenomen in de Rock & Roll Hall Of Fame. Met het kenmerkende stemgeluid en het charisma van de inmiddels 75-jarige Steven Tyler weet Aerosmith nog steeds op energieke wijze hun publiek te boeien. Dat doen ze momenteel ook weer tijdens hun 'Peace Out Farewell Tour' door Noord-Amerika.

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van dit illustere gezelschap wordt er nu een unieke vinyl uitgave gemaakt van hun vierenveertig beste nummers. Deze verschijnt op 17 augustus 2023. Hierop zijn, verdeeld over vier platen, ondermeer iconische nummers terug te vinden als 'Dream On', 'Walk This Way', 'Sweet Emotion' en 'I Don’t Want To Miss A Thing'.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.