Collection Agency: een klassiek Curren$y-project

Collection Agency: een klassiek Curren$y-project

Curren$y, ook wel bekend als Spitta, is een Amerikaanse rapper die opgroeide in New Orleans. Hier tekende hij in 2005 bij het Cash Money label van Lil Wayne, waarna hij zelfs verscheen op Lil Wayne’s The Carter II.

Na een periode van 2 jaar, kwam Curren$y tot het besef dat hij een nieuwe weg wilde inslaan. Hij kon niet geheel zichzelf zijn bij Cash Money en besloot daarom om zijn eigen label op te richten en daarmee zijn eigen koers te gaan varen. Onder dit label, genaamd Jet Life Recordings, heeft hij tot op de dag van vandaag consistent muziek uitgebracht. De rapper werkte samen met artiesten als Alchemist, Harry Fraud, Larry June, Snoop Dogg en goede vriend Wiz Khalifa.

Curren$y maakt geen gangsterrap, dat is inmiddels wel duidelijk. Hij onderscheidt zich juist met teksten over zijn lifestyle, liefde voor auto’s en alledaagse dingen. Dit gecombineerd met zijn kenmerkende ‘silky-smooth’ flows, brengt een unieke sound teweeg. Het album Collection Agency is daarin niet anders. Je krijgt wat je verwacht, maar toch is het niveau weer gevaarlijk hoog. Collection Agency van Curren$y is nu beschikbaar op onze website.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.