Deze week staat in het teken van de nieuwe plaat van Spinvis

Deze week staat in het teken van de nieuwe plaat van Spinvis

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvisplaat. 7.6.9.6.

Het vinyl  gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

De Dag Dat Richard Krajicek Wimbledon Won was op 7 Juli de eerste voorbode van 7.6.9.6. Een track die prompt op de playlist van 3FM en Radio 1 in België belandde.  ‘Focus track’ Scherven van Jou is een melancholiek stuk, waarin herinneringen worden opgehaald door in een caleidoscoop terug te kijken naar een vakantie met een dame in de zon. De onontkoombaarheid van het verlies van de dame wordt terloops bezongen op een voor Spinvis kenmerkende compositie met elegante strijkers met daarin een prominent sitar-arrangement.

 

  • De versie met het boek 7.6.9.6. verschijnt in een gelimiteerde oplage van 750 stuks op rood Vinyl inclusief CD en 7'' single

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.