Dieper in de Ziel van 'the man in black' : Johnny Cash's "Songwriter" onthult Verborgen Meesterwerken

Dieper in de Ziel van 'the man in black' : Johnny Cash's "Songwriter" onthult Verborgen Meesterwerken

In 1993 begon Johnny Cash met de opnames van een nieuw, volledig zelfgeschreven album. De opnames bleven echter op de plank liggen omwille van de release van Cash's eerste American Recordings album, geproduceerd door Rick Rubin.

Nu, 30 jaar later, hebben Cash's zoon John Carter Cash en producer David Ferguson de hand gelegd aan deze vergeten opnames, met als resultaat het album 'Songwriter'.

'Songwriter' bevat 12 originele nummers geschreven door Johnny Cash zelf, en neemt je mee op een reis door zijn diepste gedachten en gevoelens. De nummers worden gekenmerkt door Cash's kenmerkende rauwe en ontroerende stem, gecombineerd met prachtige melodieën en Americana-invloeden.

Onder de muzikanten die een bijdrage hebben geleverd aan het album zijn ondermeer Vince Gill, Marty Stuart en Dan Auerbach van The Black Keys.

'Songwriter' is een must-have voor alle fans van Johnny Cash en liefhebbers van authentieke Americana-muziek. Het is een album dat je meesleept en je diep raakt, en dat je nog lang zal bijblijven.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.