Een must-have: Come Over When You’re Sober, Pt. 1 & 2

Een must-have: Come Over When You’re Sober, Pt. 1 & 2

Gustav Åhr, beter bekend als Lil Peep, was een Amerikaanse rapper en zanger. De artiest had een unieke eigen sound die vooral werd omschreven als een mix van hip-hop, rock en punk. De media omschreven hem als een ‘emo rapper’ en ‘de nieuwe Kurt Cobain’.

Lil Peep kwam op via online platformen als SoundCloud, waar hij zijn eerste mixtapes uitbracht. Ondanks zijn vroege overlijden, heeft Lil Peep een indrukwekkend grote discografie. Dit komt vooral door de vele mixtapes, EP’s en singles die zijn uitgebracht onder zijn naam. Come Over When You’re Sober, Pt. 1 & 2 zijn twee verschillende albums die zijn samengevoegd. Deze albums zijn de enige twee officiële studioalbums van Lil Peep, wat het nog specialer maakt. En sterker nog: Pt. 1 is het enige studioalbum dat is uitgebracht toen Gustav Åhr nog leefde.  

De emotie die Lil Peep weet over te brengen met de twee albums is voelbaar, waardoor de teksten echt binnenkomen bij de luisteraar. Come Over When You’re Sober, Pt. 1 & 2 is nu verkrijgbaar in ons assortiment en bevat in totaal twintig tracks, een gekleurde LP en een hoes met unieke tekeningen.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.