kensington rond tijdperk af met 'greatest hits' dubbelalbum op vinyl

kensington rond tijdperk af met 'greatest hits' dubbelalbum op vinyl

Kensington werd oorspronkelijk opgericht in Utrecht in 2005,  sinds 2008 speelt de band met Casper Starreveld, Eloi Youssef, Jan Haker en Niles Vandenberg als vaste basis. Al vanaf het begin van hun oprichting groeide Kensington uit tot een van de populairste bands van Nederland en verkocht de Nederlandse Ziggo Dome meerdere keren uit.

Op deze gelimiteerde dubbellp hoor je bekende nummers als "Sorry", "Streets", "War", "Uncharted" en "Do I Ever" en alle andere hits. Eind 2021 maakte frontman Eloi zijn afscheid van de band bekend. 

 Over de keuze voor een Greatest Hits album zegt het viertal zelf het volgende: "We zijn normaal gesproken niet zo van het terugkijken, maar nu we bewust een tijdperk aan het afronden zijn, vonden we dit een perfect moment om een Greatest Hits uit te brengen. Het is mooi om deze verzameling van songs eens te bundelen, uit een discografie waar we heel trots op zijn. Het is de laatste release in deze formatie, en een uitroepteken achter al het moois wat we de afgelopen 17 jaar samen hebben gemaakt." 

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.