Kovacs is terug met nieuwe muziek.

Pop on Vinyl -

Kovacs is terug met nieuwe muziek.

De zangeres met de waanzinnige soulstem heeft maanden in Londen gezeten om met producer Liam Howe (Adele, Lana Del Rey, FKA Twigs) te werken aan haar nieuwe album Cheap Smell dat deze zomer op 17 augustus uitkomt.

In 2013 verovert Kovacs Europa met de hitsingle en gelijknamige EP My Love. Haar debuutalbum Shades Of Black behaalt in maar liefst zesendertig landen de charts, waarvan in Duitsland de top tien en in Nederland zelfs een nummer 1 positie. Zestig miljoen YouTube-views, een modellencontract met Viva Paris, verschillende awards, spraakmakende optredens op grote internationale festivals en een support act voor Robbie Williams later is het nu tijd voor een nieuw album.

Cheap Smell is een van de meest open, eerlijk en geïnspireerde soulalbums van dit decennium. Het album gaat net als haar debuut over het vinden van het positieve in de moeilijkste momenten van het leven. Cheap Smell is als het ware een serie bekentenissen over wilde liefde, gewelddadige roman-tische webben, hedonisme en verslaving die de ruige emotionele rollercoaster van Sharon omvat.

Kovacs is live te zien in:
05 September -  Utrecht – Tivoli Vredenburg
15 September - Maastricht - Muziekgieterij
21 September - Den Bosch - Willem Twee
22 September - Alkmaar - Victorie
29 September - Hilversum - De Vorstin
01 December - Hengelo - Metropool
02 December - Nijmegen - Doornroosje
07 December - Dordrecht - Bibelot
09 December - Groningen - Oosterpoort
16 December - Amsterdam - Paradiso

 


Geef je reactie

x