Stormzy verrast in aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘This Is What I Mean’

Stormzy This Is What I Mean

Britse rapper Stormzy is terug: 25 november brengt hij een nieuw album uit genaamd ‘This Is What I Mean.’ Het album is de opvolger van ‘Heavy Is The Head’, dat hem drie jaar geleden wereldwijd een serieuze status opleverde. Hij heeft de lat hoog gelegd, maar alles wijst erop dat hij zichzelf weer gaat overtreffen.

Ruim een maand geleden deed hij het namelijk al. In een 10 minuten durende videoclip (!) van het nummer ‘Mel Made Me Do It”, laat hij zien dat hij duidelijk niet stil heeft gezeten. Met storytelling, flows en funny bars weet hij je aandacht te houden gedurende de hele video. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verrassende gastoptredens van onder andere Usain Bolt, Jonathan Ross en José Mourinho. 

Snel hierna volgde ‘Hide & Seek’, de eerste single van het nieuwe album. Stormzy vertelde dat zijn nieuwe album voor een groot deel tot stand is gekomen tijdens een schrijverskamp op Osea Island, een klein eiland aan de oostkust van Engeland. Die rust en vrijheid die zij ervaarden tijdens het schrijverskamp is terug te horen in ‘Hide & Seek’. Deze wat serieuzere, soulvolle track laat namelijk een andere muzikale kant zien van de rapper. 

Het is duidelijk dat Stormzy zijn muzikale grenzen heeft verlegd en op het punt staat om zijn beste album tot nu toe uit te brengen. Preorder ‘This Is What I Mean’ nu en ben een van de eersten die het project op vinyl kan beluisteren!

 

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.