The Minions brengen Diana Ross en Tame Impala samen

The Minions brengen Diana Ross en Tame Impala samen

Nooit gedacht ooit deze namen in één zin samen te lezen? Toch horen ze vanaf nu even bij elkaar, want of all 'people' The Minions zijn ervoor verantwoordelijk dat Diana Ross en Tame Impala samen een nummer hebben opgenomen. Voor de aankomende animatiefilm 'Minions: The Rise Of Gru' heeft Diana Ross haar innerlijke gele monstertje aangesproken en meegewerkt aan de soundtrack van de film.

Dat doet ze samen met Tame Impala, het project rondom de Australische zanger, producer en multi-instrumentalist Kevin Parker. Samen maakten ze het nummer 'Turn Up The Sunshine', dat volgende week vrijdag uitkomt. De soundtrack van het album verschijnt op 1 juli, wat ook de dag is dat de film in de bioscoop komt. De productie is in handen van Jack Antonoff, die in het verleden al samenwerkte met Taylor Swift, Lana Del Rey en Florence + The Machine. Daarnaast maakt hij als leadzanger deel uit van de band Fun.. Naast Diana Ross en Tame Impala zijn ook andere grote namen uit de muziek van de jaren zeventig op de soundtrack te horen, zoals Earth, Wind & Fire, Kool And The Gang, The Carpenters en Simon & Garfunkel.

Ross volgt hiermee haar vorig jaar verschenen album 'Thank You' op. Daarnaast werkte de voormalige Supreme ook samen met Purple Disco Machine aan een upbeat remix van 'I Still Believe', die recent is uitgekomen.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.