Katy Perry viert jubileum met Collector's Edition Vinylboxset.

Katy Perry viert jubileum met Collector's Edition Vinylboxset.

Na het haar indrukwekkende optreden tijdens het kroningsfeest van Koning Charles vorige maand valt er nu wederom iets te vieren voor Katy Perry. En dit keer is het haar eigen feestje, want 'One Of The Boys', haar debuutalbum uit 2008, bestaat vijftien jaar. Bovendien wordt 'Teenage Dream' dit jaar officieel een tiener (dertien jaar) en is 'PRISM' tien jaar geleden verschenen.

Reden te meer voor de 38-jarige Amerikaanse singer-songwriter en actrice om eens groots uit te pakken. En uitpakken kan ze, want er verschijnt een Katy CATalog collector's edition boxset met daarin haar eerste drie albums. Deze zijn alle drie verschenen bij het beroemde Capitol Records label. In deze kleurrijke boxset zijn vinyl exemplaren van 'One Of The Boys', met daarop 'I Kissed A Girl' en 'Hot N Cold', en van 'Teenage Dream' en 'PRISM' opgenomen.

De boxset worden op 20 oktober in een gelimiteerde oplage uitgebracht. Alle boxsets zijn genummerd en voorzien van een aantal bonustracks en andere extra's, waaronder uniek beeldmateriaal van de fotoshoots voor de albums.

 

KATY PERRY JUBILEERT EN BRENGT COLLECTOR'S EDITION BOXSET UIT Na het haar indrukwekkende optreden tijdens het kroningsfeest van Koning Charles vorige maand valt er nu wederom iets te vieren voor Katy Perry. En dit keer is het haar eigen feestje, want 'One Of The Boys', haar debuutalbum uit 2008, bestaat vijftien jaar. Bovendien wordt 'Teenage Dream' dit jaar officieel een tiener (dertien jaar) en is 'PRISM' tien jaar geleden verschenen. Reden te meer voor de 38-jarige Amerikaanse singer-songwriter en actrice om eens groots uit te pakken. En uitpakken kan ze, want er verschijnt een Katy CATalog collector's edition boxset met daarin haar eerste drie albums. Deze zijn alle drie verschenen bij het beroemde Capitol Records label. In deze kleurrijke boxset zijn vinyl exemplaren van 'One Of The Boys', met daarop 'I Kissed A Girl' en 'Hot N Cold', en van 'Teenage Dream' en 'PRISM' opgenomen. De boxset worden op 20 oktober in een gelimiteerde oplage uitgebracht. Alle boxsets zijn genummerd en voorzien van een aantal bonustracks en andere extra's, waaronder uniek beeldmateriaal van de fotoshoots voor de albums.

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.