Nieuwe LP "Blank Cassette" toont artistieke veelzijdigheid en vakmanschap Tangarine.

Nieuwe LP "Blank Cassette" toont artistieke veelzijdigheid en vakmanschap Tangarine.

Al meer dan een decennium zijn Arnout en Sander Brinks van Tangarine de bekendste zingende broers van Nederland, en ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het muzieklandschap. Ze staan bekend om hun prachtige samenzang, die zo perfect in harmonie is dat het lijkt alsof het uit één mond komt in plaats van uit twee, zoals de Volkskrant ooit schreef. En nu presenteren ze hun nieuwste album: "Blank Cassette".

Dit album wordt gekenmerkt door sterke melodieën en tweestemmige harmonieën, en het roept zowel een vertrouwd gevoel op als een nostalgische herinnering aan de westcoast en softrock uit de jaren '70. Voor de opnames hebben de broers samengewerkt met de producers Martijn Groeneveld en Christon Kloosterboer. Ze hebben ook samengewerkt met diverse getalenteerde muzikanten, waaronder saxofonist Benjamin Herman, die een bijdrage levert aan het nummer 'Still Kids'.

Met "Blank Cassette" tonen Arnout en Sander Brinks opnieuw hun artistieke veelzijdigheid en vakmanschap. Het album weerspiegelt hun muzikale groei en laat zien dat ze een blijvende impact hebben op de hedendaagse muziekscene. Het is een meeslepende verzameling nummers die zowel vertrouwd als vernieuwend klinkt, en die de luisteraars meeneemt op een muzikale reis vol emotie en herkenning.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.